Pocetna


Antikor d.o.o. je specijalizovano privredno društvo za izgradnju novih i sanaciju starih konstrukcija mostova i za zaštitu svih vrsta konstrukcija od agresivnih spoljašnjih uticaja.

Osnovne aktivnosti preduzeća su izgradnja novih mostova i sanacija starih, antikoroziona zaštita (AKZ) sistemima boja i metalizacijom, pasivna protivpožarna zaštita ekspandirajućim sistemima boja, sve vrste hidroizolacije betonskih i čeličnih površina, termička izolacija, zvučna izolacija i izolacija od vibracija, sanacija konstrukcija injektiranjem, izrada visokootpornih industrijskih podova i zaštitz privremenih industrijskih deponija specijalnim geomembranama.

Od osnivanja (06. Januara 1954. god.) pa do danas, preduzeće Antikor d.o.o., je lider na našem regionu na poslovima antikorozivne zaštite kapitalnih objekata, konstrukcija, instalacija i opreme u oblasti infrastrukture, energetike, petrohemije, naftne i hemijske industrije, rudarstva, metalurgije, brodogradnje, mašinogradnje, metalo-prerađivačke industrije, železničkih i drumskih objekata.

Pored angažovanja na prostorima bivše Jugoslavije, uspešno radi u Nemačkoj, Libiji, Kuvajtu, Iraku, Alžiru, Gabonu, Mađarskoj, Slovačkoj i Rusiji.

"Prepoznajte veliko dok je još malo."

— Sun Tzu

Domaće i internacionalne reference


Antikor radi na zaštiti odnosa sa svim poslovnim partnerima, stalno unapređujući i jačajući međusobno poverenje, trudeći se da razume sve njihove potrebe i očekivanja

Kontakt

Posaljite upit, a mi cemo vam odgovoriti u najkracem mogucem roku!

    Ime (obavezno)

    Email (obavezno)

    Poruka